'Lisa' krijgt opvolger: CAMILLE strikt hoofdrol in nieuwe muzikale VTM-telenovelle
COS
'Lisa' krijgt opvolger: CAMILLE strikt hoofdrol in nieuwe muzikale VTM-telenovelle
Foto: VTM

Hoewel het sprookje van Lisa nog niet is uitverteld, heeft VTM al een opvolger in de steigers staan. De zender bereidt namelijk een gloednieuwe, muzikale telenovelle voor met CAMILLE in de hoofdrol. De telenovelle verschijnt in de loop van 2024.

De telenovelle wordt een modern sprookje, overgoten met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder talentvol meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Het hoofdpersonage wordt vertolkt door zangeres, actrice én popsensatie van het moment CAMILLE. 

"De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", zegt CAMILLE.

Zelf houdt de zangeres erg veel van het genre; romantisch en dromerig, maar ook spannend en meeslepend. "Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.