'Lisa'-kijkers doen opvallende vaststelling over rol Jasmijn Van Hoof: 'Dit kunnen we verwachten van Mia'
COS
'Lisa'-kijkers doen opvallende vaststelling over rol Jasmijn Van Hoof: 'Dit kunnen we verwachten van Mia'
Foto: VTM

Op dinsdag 4 januari maken we in 'Lisa' kennis met een nieuw personage. Jasmijn Van Hoof zal in de huid kruipen van de vrolijke Mia.

Het telefoontje van de makers van 'Lisa' kwam er voor Jasmijn Van Hoof vrij snel na haar laatste draaidag bij 'Familie'. Jasmijn speelde negen jaar lang de rol van Stefanie Coppens in 'Familie' tot ze onlangs vertrok.

Voor Jasmijn was het alvast een fijn weerzien met Hilde De Baerdemaeker. "Ik speelde een dochter van Hilde in 'Familie', Tinne Oltmans de dochter van Hilde in 'Lisa'. Tinne en ik noemen onszelf al lachend de fictieve halfzussen."

Lisa gaat de laatste week van het tweede seizoen in, maar keert na een winterpauze weer terug met een derde seizoen, waarin ook Mia nog te zien zal zijn. VTM spreekt over een 'gastrol'. Fans van 'Lisa' zijn ervan overtuigd dat het aandeel van Mia een stuk groter zal zijn in het komende seizoen.

"In de Duitse versie is Mia de nieuwe hoofdrol in seizoen 2", klinkt het op Facebook. Ook opvallend: de blik tussen Mia en Nathan. Vormen zij binnenkort een nieuw koppel? We komen het snel te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.