Line-up laatste 'Tien Om Te Zien'-opnames bekend: Er valt meteen iets verrassends op
COS
Line-up laatste 'Tien Om Te Zien'-opnames bekend: Er valt meteen iets verrassends op
Foto: VTM

Al vijf afleveringen van 'Tien Om Te Zien' werden ingeblikt. Volgende week staan er nog drie opnamedagen gepland aan de zeedijk van Westende.

Op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 augustus is jong en oud weer welkom voor de laatste opnames van 'Tien Om Te Zien', met de strafste artiesten van het moment, de bekendste TOTZ-klassiekers én internationale kleppers om u tegen te zeggen.

Nederlandse sterren Duncan Laurence en Meau komen langs. Maar ook boyband Blue is van de partij, net als landgenoot Sam Ryder, die recent tweede werd op het Eurovisiesongfestival. Verder passeren gevestigde namen als Christoff, Stan Van Samang, Clouseau en Niels Destadsbader.

We mogen dinsdag ook Nathalie Meskens als MSKNS verwachten én een bijzonder kwartet: ​Gert Verhulst, James Cooke, Jelle Cleymans & Jonas Van Geel. Op maandag komen ook de cast van #LikeMe en 'Lisa'-ster Tinne Oltmans langs.

Bij de line-up van de laatste opnames is er wel meteen iets wat in het oog springt. Terwijl sommige artiesten geen uitnodiging mochten ontvangen, worden CAMILLE, Pauline (bekend door 'Regi Academy', red.) én Margriet Hermans volgende week drie (!) keer verwacht.  

Meer nieuws

Meer nieuws

.