Lies Vandenberghe neemt opvallend besluit over zoontjes Georges en Victor
COS
Lies Vandenberghe neemt opvallend besluit over zoontjes Georges en Victor
Foto: Instagram @lies.vandenberghe_

Lies Vandenberghe is sinds afgelopen zomer trotse mama van twee kindjes. Georges (3) kreeg op 3 juli een broertje: Victor.

Lies Vandenberghe geniet momenteel van haar laatste weken moederschapsrust. Dat doet ze onder meer met een citytripje naar Londen. Dat blijkt uit foto's die het 'VTM Nieuws'-sportanker deelt op Instagram.

Opvallend is dat we op de foto's naast Lies en haar echtgenoot Maarten Breckx alleen zoontje Georges zien. Baby Victor lijkt er niet bij te zijn. Lies lijkt dus dezelfde beslissing als Natalia te hebben gemaakt.

De zangeres vertelde deze week dat ze met haar zoontje Apollo naar Spanje vertrokken is. Ze heeft namelijk besloten af en toe wat "'time-alone-met-zoon' en ook 'time-alone-met-dochter' in te plannen zodat ze allebei mama eens helemaal voor hen alleen hebben".

Georges lijkt het alvast fijn te vinden om mama en papa nog eens helemaal voor zich te hebben. Er is ook wat duidelijk geworden voor Lies en Maarten. "Georges is vanaf nu ook een London Lover. Hij is helemaal verkocht", laat Lies haar VTM-collega Romina Van Camp weten.

https://www.instagram.com/p/CjDlHektwDG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.