Lien en Melvin resoluut na nederlaag in 'Huis Gemaakt': "Wij hadden in die finale moeten staan"
COS
Lien en Melvin resoluut na nederlaag in 'Huis Gemaakt': "Wij hadden in die finale moeten staan"
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' koos de driekoppige jury donderdag 28 april welke drie koppels aan de verder verbouwingen mochten beginnen. In Antwerpen waren dat Anaïs & Cedric en moesten Lien & Melvin de wedstrijd dus verlaten.

In 'Huis Gemaakt' konden Lien & Melvin hun teleurstelling niet verstoppen en ook op sociale media doen ze dat niet. Het koppel pende een uitgebreide reactie neer over de onverwachte nederlaag. "Ondertussen al maanden geleden maar ik krijg het niet uit mijn hoofd", klinkt het.

"Ik geef toe Melvin & ik hadden het gevoel dat de overwinning in handbereik lag. Wat wil je ook als je daar staat met een bijna perfecte kamer tegenover een kamer die alles behalve af is. Wat doet een kleur er op dat moment nog toe?" Lien & Melvin waren ervan overtuigd dat de opdracht binnen was.

"Wij hadden zelfvertrouwen in het spel, in de wedstrijd, in een eerlijke jury, in onze kamer. En die hebben ze ons ontnomen. Zij lopen samen met ons een marathon. Wij halen de finishlijn, lopen door het lint. Zij niet, zij halen de finish niet. En toch gaan zij naar huis met een gouden medaille?"

Oneerlijke beslissing

"Wij hadden in die finale moeten staan", klinkt het dan ook resoluut. "Jammer dat voor zo’n grote prijs zo’n oneerlijke beslissing wordt genomen. We hebben de afgelopen maanden van alles gevoeld, ongeloof, woede, verdriet, oneerlijkheid. Maar al die gevoelens doen er niet meer toe want de strijd naar ons droomhuis stopt hier."

Afsluiten doet Lien met bedankingen aan vrienden, familie, crew, "onze (echte) werfleider" ... Maar vooral Melvin wil ze bedanken. "Om mij in dit avontuur mee te sleuren. Om in mijzelf te geloven. Om samen met mij op 23-jarige leeftijd een half huis te renoveren. Om samen met mij onze droomslaapkamer te bouwen. Dit is het zotste avontuur ooit en dat zit los voor altijd in ons hart."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Cc576EurzgU/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.