'Liefde Voor Muziek'-fans zijn duidelijk: "Die zangeressen mogen ze volgend jaar uitnodigen"
COS
'Liefde Voor Muziek'-fans zijn duidelijk: "Die zangeressen mogen ze volgend jaar uitnodigen"
Foto: VTM

Vanavond is er de laatste aflevering van 'Liefde Voor Muziek'. De artiesten van het negende seizoen blikken nog een laatste keer terug op hun muzikale avontuur.

Er lijkt geen twijfel te bestaan dat VTM ook volgend jaar met een nieuw seizoen op de proppen komt. Wij vroegen onze lezers alvast om de zender wat inspiratie te geven over de artiesten die ze zeker mogen uitnodigen.

We lezen de meest uiteenlopende namen. Zo passeren onder meer Luc Steeno, Wim Soutaer en Guido Belcanto, maar ook 'recente' ontdekkingen zoals Pommelien Thijs, Berre, Ibe, Maksim Stojanac en Aaron Blommaert.

Enkele namen komen meermaals voorbij, met een rode draad: het Eurovisiesongfestival. Zo zien veel lezers een passage van Sandra Kim of Liliane Saint-Pierre wel zitten. "Liliane, pure topklasse zowel qua persoon als qua zangeres."

Ook iemand die zeker mag langskomen: Barbara Dex. "Denk dat veel mensen niet weten hoe goed zij kan zingen", merkt iemand op. "Da's waar, die kan alle stijlen aan, prachtige stem en powervrouw." En: "De beste zangeres van Vlaanderen!"

Opvallend: 'Liefde Voor Muziek'-fans willen ook dat artiesten uit vorige seizoenen terugkeren: Willy Sommers, Dana Winner, Natalia, Bart Kaëll, Camille enzovoort. Ook verrassend: Günther Neefs mag van heel wat fans volgend seizoen gewoon terugkomen. "Die mag er elk jaar bij zijn", klinkt het.

Het tiende seizoen zou alvast een goede reden zijn om een 'best of'-seizoen te organiseren en enkele topartiesten opnieuw te laten deelnemen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.