'Liefde Voor Muziek'-fans zeggen allemaal hetzelfde: "Eindelijk mag hij meedoen!"
COS
'Liefde Voor Muziek'-fans zeggen allemaal hetzelfde: "Eindelijk mag hij meedoen!"
Foto: VTM/Jimmy Kets/Janita Stassen/Christelle Verstraete

'Liefde Voor Muziek' keer in het najaar van 2023 terug. VTM maakte deze week de artiesten bekend: DAAN, K3, Stef Bos, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Metejoor.

Op 9 oktober vertrekken de artiesten voor een weekje naar Spanje. Daar zal het negende seizoen worden ingeblikt. Wij vroegen jullie alvast naar wie jullie het meeste uitkijken. De artiesten hebben duidelijk allemaal heel wat fans die zitten te popelen om ze aan het werk te zien.

Toch zijn er een paar namen die we vaker zien passeren. Zo wordt Nederlander Jaap Reesema vaak genoemd. Hij was al eens te gast in 'Liefde Voor Muziek' om met Regi te zingen en zit in het huidige 'Beste Zangers', de Nederlandse variant van het programma.

Anderzijds komt ook Metejoors naam vaak voorbij. "Hij verdient het om meer succes te krijgen", klinkt het. "Ik denk dat hij verrassend gaat zijn." Toch is er één naam die wel héél vaak wordt genoemd: Günther Neefs.

Veel kijkers zijn benieuwd naar wat Günther voor ons in petto heeft. "Eindelijk mag hij meedoen", klinkt het. "Günther is een krak in z'n vak", zegt nog iemand. "De warmste stem van Vlaanderen", lezen we nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.