'Liefde Voor Muziek'-fans komen met bijzondere tip voor VTM: 'Deze artiest moet er volgend seizoen bij zijn!'
COS

Onlangs kwam het achtste seizoen van 'Liefde Voor Muziek' tot een einde. Of er ook een negende seizoen komt, maakte VTM nog niet bekend.

In 'Liefde Voor Muziek' zagen we de afgelopen jaren enkele van de grootste Vlaamse en Nederlandse artiesten passeren. Er zijn echter nog een heleboel artiesten die nog niet de kans hebben gekregen om deel te nemen aan het muziekprogramma.

Dat blijkt wanneer we onze lezers vragen naar wie VTM zeker moet contacteren voor een eventueel volgende seizoen. Verschillende namen passeren de revue: Will Tura, Sandra Kim, De Romeo's, Bart Herman, Günther Neefs, Udo of Barbara Dex. "Die hebben allen een prachtige stem", klinkt het.

Veel kijkers willen ook graag de jonge garde aan het werk zien. Metejoor of Bazart mogen zeker en vast gebeld worden. En ook Pommelien Thijs en Maksim Stojanac willen veel kijkers aan het werk zien. Nederlanders Jaap Reesema, Jan Smit of Duncan Laurence zien jullie ook wel zitten.

Er passeert ook een opvallende naam: Danzel. "Een topper" en "Véél te vaak vergeten hier in België", klinkt het. "Heel ondergewaardeerd in zijn eigen land en heeft echt wel meer dan alleen 'Pump It Up'. Iedereen zou verstomd zijn over de draagkracht van zijn stem." En: "Wat hij onlangs heeft gepresteerd (in Polen, red.), dat was top!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.