An Lemmens ziet hoe prachtig moment tussen Zappa Rosa en kersverse baby plaatsvindt
COS
An Lemmens ziet hoe prachtig moment tussen Zappa Rosa en kersverse baby plaatsvindt
Foto: VTM

Eind maart maakte An Lemmens bekend dat ze was bevallen van haar tweede kindje. De VTM-presentatrice deed da top een eigenzinnige manier.

An Lemmens maakte de komst van haar tweede kindje bekend via een foto op Instagram. "Het loopt op wieltjes", schreef ze bij een foto van haar dochter Zappa Rosa en partner Sam Ostyn. Ook op de foto: een kinderwagen.

Of de VTM-presentatrice en haar partner een zoontje of dochtertje kregen, daarnaar is het gissen, want dat én de naam van hun spruit houden An en Sam nog even voor zich.

Wel deelde An al een paar mooie momenten met de kersverse baby via Instagram Stories. Zo zagen we al hoe de baby nu al een beste vriendin heeft: Zappa Rosa. De 7-jarige dochter van An las toen een verhaaltje voor haar broertje/zusje.

Ook deze week krijgen we een prachtig tafereel te zien op Ans Stories. We zien hoe An Zappa Rosa ophaalde aan de schoolpoort met de kinderwagen. Zappa Rosa neemt haar taak als grote zus heel serieus en neemt met plezier de kinderwagen over van mama An.

Meer nieuws

Meer nieuws

.