An Lemmens wil voor eens en voor altijd iets duidelijk maken over haar baby: "Onbeschoft"
LHX
An Lemmens wil voor eens en voor altijd iets duidelijk maken over haar baby: "Onbeschoft"
Foto: Instagram @anlemmensofficial

Presentatrice An Lemmens is een tijdje geleden bevallen van haar tweede kindje. Nog steeds is het niet geweten of het een jongetje of een meisje is en hoe het heet.

Er zijn heel wat mensen die nieuwsgierig zijn naar het kindje van An Lemmens, maar zij heeft genoeg van alle vragen. In een bericht op Facebook verklaart ze waarom.

"Dit is de enige keer dat ik hier iets over kwijt wil, en dan hoop ik dat de discussie hierna eindigt", begint ze. Ze vertelt vervolgens dat ze niet goed was van de reacties die ze kreeg op een foto waarop ze borstvoeding geeft.

"Gelukkig is het merendeel superlief en fijn. Maar dan is er die druk. Mensen die vinden dat ze 'recht hebben op'. Ja, onbeschoft worden zelfs. Vinden dat ik als moeder blijkbaar niet zélf mag beslissen wat ik al dan niet prijsgeef over mijn kinderen."

"Ja, ik ben enorm fier op mijn kinderen", verduidelijkt ze. "Neen, er is geen mysterie rond naam of geslacht. Maar ik voel niet de nood om alles van dat prutske te delen. Laat me nog maar in mijn bubbel genieten."

Ze sluit af met een niet mis te verstane boodschap. "Hou je verongelijkte en onbeschofte commentaren alsjeblieft voor jezelf. Het zijn deze die er onder andere voor zorgen dat ik mijn kinderen zo afscherm van (sociale) media."

Meer nieuws

Meer nieuws

.