An Lemmens wil iets kwijt over 'The Voice Kids': "Wat voel ik me vereerd dat te mogen meemaken"
COS
An Lemmens wil iets kwijt over 'The Voice Kids': "Wat voel ik me vereerd dat te mogen meemaken"
Foto: VTM

Bij VTM hebben ze deze kerstvakantie hard doorgewerkt. Aangezien kinderen niet naar school hoefden, zijn ze er gestart met de opnames van 'The Voice Kids'. 

An Lemmens is opnieuw van de partij om de jonge talenten doorheen het 'The Voice Kids'-parcours te begeleiden. Daarvoor krijgt ze versterking van '#LikeMe'-acteur en zanger Maksim Stojanac.

An, Maksim en de coaches hebben een "dagenlange marathon Blind Auditions" achter de rug. "Wat voel ik me elk seizoen weer vereerd om van dichtbij te mogen meemaken hoe die kleine talenten het beste van zichzelf geven op ons podium", schrijft An op Instagram.

"Hoe mooi het is om voor eventjes deel uit te maken van de familie die blinkend van trots hun ster in de armen sluit, of dat nu is om een overwinning te vieren, of om een troostende knuffel te geven", vervolgt An.

"Superfier op al onze kleine nachtegaaltjes en op de hele crew die vol liefde aan dit prachtige programma werkt… Binnenkort kan ook jij genieten van al dat jonge zangtalent in een nieuw seizoen van 'The Voice Kids' bij VTM", aldus An Lemmens.

https://www.instagram.com/p/CYbIT-QAGDj/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.