An Lemmens ruilt boeren in voor B&B-uitbaters: "Er worden tranen gelaten en harten veroverd"
COS
An Lemmens ruilt boeren in voor B&B-uitbaters: "Er worden tranen gelaten en harten veroverd"
Foto: VTM

Een paar jaar stond An Lemmens Dina Tersago bij in 'Boer Zkt. Vrouw'. Nu ruilt An de boeren in en gaat ze voor B&B-uitbaters op zoek naar een lief.

Binnenkort schotelt VTM 2 de kijker iedere week van maandag tot donderdag een real life liefdessoap voor. De realityreeks 'B&B Zoekt Lief' volgt zes Vlaamse bed&breakfast-uitbaters in Frankrijk in het zoektocht naar een partner met wie ze hun buitenlandse droom kunnen delen. An Lemmens is cupido van dienst. 

De singles worden door An gedurende twee weken naar Frankrijk gestuurd om in de B&B van hun favoriete uitbater te verblijven. De B&B-uitbaters nemen hun liefdesparcours in eigen handen en beslissen zelf wie mag blijven en wie wanneer de B&B moet verlaten.

"Op welgemikte momenten stuur ik één of meerdere singles naar een B&B", legt An uit. "Vanaf dan nemen de uitbaters het heft in eigen handen. Botst het en wil de B&B-uitbater een single stante pede terug naar België sturen? Of is de liefde groot en blijven alle singles tot op het laatste moment samen in de B&B?"

"Je kan je voorstellen dat daar grote emoties bij komen kijken: er worden tranen gelaten en harten veroverd. Als je er als kijker middenin belandt, kijk je elke dag uit naar meer en supporter je voor je favoriete vrijgezellen", aldus An Lemmens over 'B&B Zoekt Lief', binnenkort van maandag tot donderdag op VTM 2.

Meer nieuws

Meer nieuws

.