An Lemmens maakt zich plots enorm kwaad: "Ik laat het niet meer zo!"
COS
An Lemmens maakt zich plots enorm kwaad: "Ik laat het niet meer zo!"
Foto: VTM

De afgelopen dagen kreeg Riadh Bahri heel wat lelijke reacties te lezen. Zijn statement kon op veel steun rekenen. Ook An Lemmens reageert.

"Preach brother! 't Geduld is op", reageert An Lemmens op het bericht van Riadh Bahri. De commentaar op de sociale media van mediakanalen moet gemodereerd worden. Ook An werd in het verleden al slachtoffer van haatcomments.

"Nog niet zo heel lang geleden had ik het weer eens aan de stok met HLN. Na een mooi en open gesprek in de podcast 'Welcome to the AA' over de moeilijkheden die ik in mijn zwangerschap heb ervaren door het verdriet om mijn overleden zus en vader, en verschillende zwangerschapsverliezen, wisten zij dit oprechte gesprek opzettelijk te misvormen en met een walgelijk misleidende titel online te gooien", schrijft ze op Instagram Stories.

"Niet enkel gebruikten zij mijn getuigenis om er een wansmakelijke clickbait van te maken, ze lieten ook toe dat er onder die artikels duizenden haatcomments kwamen van mensen die niet eens de moeite hadden genomen om naar mijn verhaal te luisteren. Diezelfde mensen overspoelden ook mijn inbox met hun haat en kwetsende commentaren."

Oprechte excuses kreeg An niet. "Wij kunnen toch niks doen aan wat mensen als commentaar schrijven?", klonk het onder meer. "Nonsens. Bullshit", vindt An. "Maar jullie kunnen erop rekenen dat we hier in de toekomst extra op gaan letten. Dit gaat niet meer gebeuren", hoorde ze ook.

"Niet lang daarna: degoutante clickbait over het verdriet van Rani De Coninck, haat en homofobie blijven getolereerd worden", schrijft An. "En ik weet dat jullie dit lezen. DPG Media en andere media: doe er iets aan, want ik en de mensen die weten wat respect betekent laten het niet meer zo!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.