VTM

An Lemmens is er écht slecht van: “Met de dood bedreigd omdat ze zich willen laten vaccineren”

door: PMN
Ann Lemmens
Afbeelding bron: Facebook Ann Lemmens

Ann Lemmens heeft geen fijn weekend achter de rug. Alles heeft te maken met wat er gebeurde op haar Facebook.

An Lemmens postte een foto over de vaccinaties. Op vrijwillige basis heeft de presentatrice samen met enkele gemeentes een informatiefilmpje gemaakt over de lokale vaccinatiecentra.

Daar is heel wat commentaar op gekomen. “Dit was reden genoeg om beschuldigd te worden van zakkenvullerij, een gevaar voor de mensheid te zijn, een grote teleurstelling voor volgers die dachten dat ik meer verstand had en geen schaap was dat de kudde volgde etc”, schrijft An op haar Facebook.

“Ook mijn privéleven werd duchtig gefileerd door sujetten die me van haar noch pluim kennen en ‘van horen zeggen hadden dat…’”

“Maar wat me nog het meest choqueerde is dat mijn volgers die aangaven dat ze wilden gevaccineerd worden of dat reeds waren, bedreigd worden, dood gewenst worden en voor het vuil van de straat uitgescholden worden.“

"Ik schrijf dit dik tegen mijn goesting"

An heeft nu besloten om haar volgers die willen reageren strenge regels op te leggen. “Ik kan je zeggen dat ik dit bericht DIK TEGEN MIJN GOESTING schrijf.”

“Er een heel weekend slecht van ben geweest. Maar ik zie geen andere manier om van deze pagina weer een plek te maken waar we elkaar in alle vriendschap en respect kunnen ontmoeten.”

Tags An Lemmens