An Lemmens bijt van zich af na kritiek over zoontje Roscoe
COS
An Lemmens bijt van zich af na kritiek over zoontje Roscoe
Foto: Instagram @anlemmensofficial

An Lemmens is de trotse mama van twee kindjes. Dochter Zappa Rosa wordt aan het einde van het jaar al negen; zoontje Roscoe werd onlangs één.

An Lemmens heeft besloten om haar kinderen af te schermen van sociale media. De VTM-presentatrice deelt wel foto's en filmpjes van haar oogappels, maar verbergt hun gezichtje telkens met een emoji.

Dat deed An vorige week ook, toen ze het droevige nieuws meedeelde dat haar zoontje ziek was. "Mijn hart loopt over van liefde maar wanneer is dat eeuwige ziekteseizoen voorbij?", schreef An.

An kreeg heel wat beterschapswensen voor Roscoe, maar er kwam ook kritiek. "Blijf dan uit de media met je kinderen in de plaats van zo onnozel te doen. Maar ja, je hebt aandacht nodig", lezen we.

"Sorry, als je je kind afschermt - waar ik volle begrip voor heb - maar laat het dan niet zo zien op Facebook met een hartje in zijn gezichtje, doe dan niets hè", reageert nog een volger.

"Je niet zo opwinden beste Hilde, nergens goed voor. Scroll lekker verder, geniet van het weekend, en zoek eens op wat 'alle begrip' betekent", bijt An op gevatte wijze van zich af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.