An Lemmens beleeft bijzonder droevige dag na overlijden dierbare
COS
An Lemmens beleeft bijzonder droevige dag na overlijden dierbare
Foto: VTM

An Lemmens mocht onlangs haar tweede kindje verwelkomen. Twee belangrijke personen hebben die geboorte niet kunnen meemaken.

Afgelopen zomer deelde An Lemmens een erg openhartig bericht op Instagram. Daarin vertelde de VTM-presentatrice hoe ze het afgelopen jaar zowel haar zus als haar vader was verloren. In 2019 vertelde An dat haar vader ziek was.

"Vandaag zorgde een liedje in de auto ervoor dat ik plots in tranen uitbarstte", schreef de presentatrice. "Ik was overdonderd en moest aan de kant gaan staan om weer op adem te komen en te kalmeren."

Later op de dag kreeg ze een band met een één maand oud veulen. "Samen met mijn dochter en die van mijn zus. Het voelde zo troostend om omringd te worden door zij die het begrijpen zonder dat we over ons verdriet moeten praten."

Exact één jaar geleden moest An afscheid nemen van haar vader. Dat laat ze weten met een wondermooie foto op Instagram Stories. An, dochtertje Zappa Rosa en Ans vader dragen hetzelfde armbandje. An deelt ook het prachtige nummer 'For My Father' van Ed Harcourt ter herdenking van haar vader. Veel sterkte.

Meer nieuws

Meer nieuws

.