Laura uit ‘Blind Getrouwd’ windt er geen doekjes om: “Moeten we dringend mee stoppen!”
COS
Laura uit ‘Blind Getrouwd’ windt er geen doekjes om: “Moeten we dringend mee stoppen!”
Foto: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens nam het afgelopen seizoen deel aan ‘Blind Getrouwd’. Hoewel ze heel wat positieve reacties kreeg, werd ze ook overladen met negatieve commentaar.

Op 24 mei kondigde Natalia een korte pauze aan. Ze postte toen op de sociale media een foto met "I'll be back". Haar fans bleven op Instagram de afgelopen maanden dus op hun honger. Geen surfplaatjes vanuit Barbados meer of filmpjes van een optreden. Maar nu is Natalia (38) terug en ze is met twee!

Zij en haar vriend Frederik zijn allebei héél erg blij. En velen met hen: onbekend en bekend Vlaanderen tuimelden op sociale media over mekaar heen, om hen te feliciteren. Astrid Coppens, deze zomer zelf mama geworden, zag de eerste 'play dates' tussen de kinderen al zitten, net als de eveneens zwangere Ruth Beeckmans. Regi Penxten reageerde vanuit Limburg: "How jom! Proficiat!!" Moeders als Ann Van Elsen en Tiany Kiriloff bevestigden hoe wonderlijk het allemaal zal worden: "Enjoy the ride." En verder niets dan hartjes en kusjes en duimpjes, goed nieuws doet nu eenmaal deugd. De baby wordt, met open armen en open harten, verwacht in maart.

Meer nieuws

Meer nieuws

.