Laura Tesoro ziet af in het gloednieuwe 'Spartacus Run': "Begin ik nu spijt van te krijgen"
COS
Laura Tesoro ziet af in het gloednieuwe 'Spartacus Run': "Begin ik nu spijt van te krijgen"
Foto: VTM

'Spartacus Run' zien we vanaf maandag 27 juni wekelijks van maandag tot en met donderdag bij VTM. In het programma gaan Andy Peelman en Michel Wuyts op zoek naar dé Spartacus onder de Bekende Vlamingen.

24 BV’s werken zich in het zweet en leggen om ter snelst het beruchte Spartacus Run-parcours met 10 spectaculaire hindernissen af. Dat het loodzware parcours geen lachertje is, maken de eerste kandidaten al snel duidelijk. Maandag starten we met het duel van de zangeressen.

Zangeres, actrice en presentatrice Laura Tesoro en schlagerzangeres Lindsay wijden het spectaculaire parcours in met bloed, zweet en tranen. "Ik ga uit van mijn basisconditie en heb me niet voorbereid, maar daar begin ik nu spijt van te krijgen", zegt Laura voor de start. Maar spijt komt altijd te laat.

De hindernissen zijn pittiger dan verwacht en hakken er stevig in. Laura blijft er vollenbak voor gaan, maar niet zonder hilarisch gejammer en gevloek: "Ik ben echt een loser!", "Ik dacht dat ik een beast was, maar dat ben ik dus totaal niet!", "Ik vind dit helemaal niet tof!", klinkt het vol zelfspot.

Ook Lindsay gaat flink in het rood: "Ik voel mijn hart echt overslaan. Straks haal ik het niet meer". Gelukkig is vliegende reporter Andy altijd in de buurt om mentale 'steun' te bieden en om - in ruil voor straftijd - een handje te helpen. 

'Spartacus Run', vanaf maandag 27 juni van maandag tot donderdag om 21.40 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.