Laura Tesoro in tranen: "Amai, daar ben ik even niet goed van"
COS
Laura Tesoro in tranen: "Amai, daar ben ik even niet goed van"
Foto: VTM

Zondag zien we de laatste 'Knockouts Redzone' in 'The Voice van Vlaanderen'. Volgende week worden de talenten uitgedaagd tijdens de Battles.

Dit seizoen is Laura Tesoro er opnieuw bij als vijfde coach. Ze geeft kandidaten die volgens haar onterecht naar huis worden gestuurd een nieuwe kans in 'The Voice Comeback Stage' op VTM GO.

Ook vrijdag bekeek Laura alle Knockouts weer vanuit de backstage. Wanneer ze Rosanne 'Liefde Van Later' van Herman Van Veen hoort zingen, is ze vanaf de eerste seconde onder de indruk.

"Amai, dat vond ik heel mooi gezongen", zegt Laura. "Da's de eerste keer dat ik hier een traantje moet wegpinken. Heel straf. Amai, daar ben ik even niet goed van", geeft ze toe.

Laura had Rosanne natuurlijk graag in haar team gehad, maar Koen besluit om haar mee te nemen naar de volgende ronde. Ze zou het weleens ver kunnen schoppen, want ook de kijkers zijn omvergeblazen.

"Gewoonweg kippenvel, fantastisch!", lezen we. "Ontroerend mooi", laat nog een kijker weten. "Prachtstem. Blij dat Rosanne kleinkunst zo mooi terugbrengt. Haar stem is helder, breekbaar en vol emotie. Beste kandidate."

Meer nieuws

Meer nieuws

.