Laura Tesoro heeft wat te zeggen over afwezigheid Sean Dhondt en Gers Pardoel bij 'The Voice Kids'
COS
Laura Tesoro heeft wat te zeggen over afwezigheid Sean Dhondt en Gers Pardoel bij 'The Voice Kids'
Foto: Instagram @seandhondt

Vrijdag kregen we een eerste lading talentjes te horen bij VTM. Het startschot van het zesde seizoen van 'The Voice Kids' werd gegeven.

Bij 'The Voice Kids' vond een wissel van de wacht plaats. Bij K3 zien we natuurlijk naast Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen hun nieuwe collega Julia Boschman. Metejoor en Duncan Laurence zijn twee nieuwe gezichten. Laura Tesoro is al op post voor haar vierde seizoen.

Metejoor en Duncan namen de plekjes van Sean Dhondt en Gers Pardoel in. Sean was er al bij van bij het prille begin en kon in 2020 zijn vijfde seizoen winnen met Gala. Gers was er in seizoenen 4 en 5 bij en won het vierde met Jade.

Dat Sean en Gers er niet meer bij zijn, vindt Laura best jammer. "Dat waren mijn maatjes. Maar ik begrijp dat ze af en toe van coaches willen wisselen om het nieuw en fris te houden. En met Metejoor en Duncan Laurence hebben ze echt twee toppers in huis gehaald", zegt ze in Story.

Laura moet wel toegeven dat het voor haar en de meisjes van K3 best moeilijk is om op te boksen tegen de populaire heren. "Metejoor scoort de ene monsterhit na de andere en Duncan vertelt over zijn coole ervaringen in L.A.", aldus Laura Tesoro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.