Laura Tesoro binnenkort te zien in opmerkelijk programma: "Zo spannend dit!"
LHX

Dit najaar zal op VTM het nieuwe programma 'Jachtseizoen' te zien zijn. Daarin gaan BV's op de vlucht voor drie genadeloze jagers.

"Eerste opnamedag voor een nieuw tv-programma", schreef Laura Tesoro dinsdag in haar Instagramverhaal. Nu blijkt over wat voor programma het gaat: VTM kondigt aan dat de opnames van 'Jachtseizoen' begonnen zijn. 

In iedere aflevering van 'Jachtseizoen' ontsnapt er een BV-duo uit een cel ergens in Vlaanderen. Tijdens een zenuwslopend maar entertainend kat-en-muisspel moeten ze vier uur uit de handen van de drie jagers blijven.

Die drie jagers zijn Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop. Zij beschikken over een minivan en een GPS-tracker die om de 10 minuten de locatie van de BV's doorstuurt. 

"Zo ongelofelijk spannend dit!", klinkt het bij Laura. "Jamie-Lee beweest in 'De Verraders' al dat ze weet hoe ze een spel moet spelen en Maartens freerunning-skills zijn ook een grote surplus voor ons team, dus ik heb er het volste vertrouwen in dat we de jacht gaan winnen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.