VTM

Laura Tesoro binnenkort te zien in opmerkelijk programma: "Zo spannend dit!"

door: LHX
Jachtseizoen
Afbeelding bron: VTM

Dit najaar zal op VTM het nieuwe programma 'Jachtseizoen' te zien zijn. Daarin gaan BV's op de vlucht voor drie genadeloze jagers.

"Eerste opnamedag voor een nieuw tv-programma", schreef Laura Tesoro dinsdag in haar Instagramverhaal. Nu blijkt over wat voor programma het gaat: VTM kondigt aan dat de opnames van 'Jachtseizoen' begonnen zijn. 

In iedere aflevering van 'Jachtseizoen' ontsnapt er een BV-duo uit een cel ergens in Vlaanderen. Tijdens een zenuwslopend maar entertainend kat-en-muisspel moeten ze vier uur uit de handen van de drie jagers blijven.

Die drie jagers zijn Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop. Zij beschikken over een minivan en een GPS-tracker die om de 10 minuten de locatie van de BV's doorstuurt. 

"Zo ongelofelijk spannend dit!", klinkt het bij Laura. "Jamie-Lee beweest in 'De Verraders' al dat ze weet hoe ze een spel moet spelen en Maartens freerunning-skills zijn ook een grote surplus voor ons team, dus ik heb er het volste vertrouwen in dat we de jacht gaan winnen!"

Laura Tesoro
Afbeelding bron: Instagram @lauratesoro