Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' schiet plots uit haar slof: "Schaam jullie diep!!!"
LHX
Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' schiet plots uit haar slof: "Schaam jullie diep!!!"
Foto: Instagram @lauralieckens

De straf van de daders in de zaak-Sanda Dia is gekend. Ze krijgen allemaal een werkstraf van 200 tot 300 uur en een boete van 400 euro. Voor veel mensen is dat veel te weinig.

Ook Laura Lieckens, die we nog kennen van haar deelname aan 'Blind Getrouwd', vindt het schandalig dat de daders er met zo'n lichte straf vanaf komen. In haar Instagramverhaal uit ze haar woede.

Ze vertelt dat ze ooit 3 weken rijverbod en een geldboete van 700 euro heeft gekregen omdat ze tijdens het smogalarm 110 kilometer per uur reed in plaats van de tijdelijke limiet van 90. "'Oké, meneer de rechter', zei ik."

"Dan lees je dat 18 mannen gelogen hebben tegen een prof toen ze Sanda naar 'huis' gingen brengen, hem daarna in een ijskoude put zetten, visolie lieten drinken, een vis lieten inslikken, bewusteloos lieten liggen en dan tot het besef kwamen dat niet Sanda in gevaar was, maar dat hun goede naam misschien door het slijk ging gehaald worden als ze Sanda lieten zitten en dus besloten, veel te laat, naar het ziekenhuis te rijden. Nadien probeerden ze bewust alle sporen uit te wissen om hun eigen vel te redden."

Dat ze de dood van een jongen op hun geweten hebben en daar slechts een werkstraf voor krijgen, maakt haar ontzettend kwaad. "Echt, waar gaat deze wereld naartoe? Zelfs als je te laat bent met je belastingen of een reminder van een parkeerboete hebt gemist, moet je godverdomme meer betalen."

"Een mes in de rug van iedereen en zeker van de familie van Sanda", noemt ze het. "Schaam jullie diep! De zoveelste keer dat ons systeem faalt!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.