Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' op de vingers getikt: "Wilden me voor de rechter slepen"
LHX
Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' op de vingers getikt: "Wilden me voor de rechter slepen"
Foto: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens kennen we allemaal nog van het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd', waar ze aan Sonny gekoppeld werd. Deze zomer is ze druk bezig in haar pop-upwinkel.

Donderdag vond de feestelijke opening van Jul & Jet, de pop-upwinkel van Laura Lieckens, plaats. Tot 2 augustus zal ze er elke dag te vinden zijn, samen met haar zus Noa. 

In 2020 lanceerde Laura haar webshop en dit is de eerste keer dat ze ook echt een fysieke winkel heeft. Jul & Jet was echter niet de originele naam, vertelt ze aan Het Nieuwsblad.

"Eigenlijk heette de shop eerst Juliet & Juliette, omdat ik dat een mooie naam vindt", klinkt het. "Een bepaalde Belgische kledingwinkel heeft echter een kledinglijn die Julie Juliette heet. Zij wilden me voor de rechter slepen, dus heb ik het verkort."

In haar winkel verkoopt ze dameskleding waar ze zelf fan van is. Elke week koopt ze nieuwe stukken aan. Daarnaast is er ook een rek met meisjeskleren én een rek met tweedehands babykleertjes van haar zoontje Eben, die inmiddels bijna een jaar oud is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.