Blind Getrouwd Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' krijgt slecht nieuws voor huwelijk met verloofde Yorben
COS
Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' krijgt slecht nieuws voor huwelijk met verloofde Yorben
Foto: VTM

Laura Lieckens kennen we van haar deelname aan 'Blind Getrouwd'. Ze stapte in het vijfde seizoen van het VTM-programma in het huwelijksbootje met Sonny Wagemans.

Na haar 'Blind Getrouwd'-avontuur ontmoette Laura Lieckens Yorben De Backer. Het klikte meteen met hem en zijn dochtertje Enthe. In augustus mochten Laura en Yorben hun zoontje Eben verwelkomen. In maart maakten Laura en Yorben bekend dat ze zich hadden verloofd.

Bij het regelen van het huwelijk is het koppel nu op een vervelend probleem gebotst. "Omg, wanneer je bij het gemeentehuis je trouw wil vastleggen en je te horen krijgt dat dit nog niet gaat omdat de akte van mijn scheiding (scheiding oktober 2020) nog steeds niet in orde is", schrijft Laura op Instagram.

"Uiteraard is onze scheiding wel officieel sinds oktober 2020! Maar blijkbaar werken sommige mensen/instanties niet met deadlines. Enkel in België kan zoiets drie jaar duren", klinkt het bij Laura, die er de humor wel van in lijkt te zien.

Een grote ramp is het gelukkig niet. Zo hoeven Laura en Yorben hun huwelijk in ieder geval niet uit te stellen. "De gemeente of notaris moet dit in orde brengen. En dat zou een formaliteit zijn", verklaart ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.