Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over haar huwelijk met Yorben
LHX
Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over haar huwelijk met Yorben
Foto: Instagram @lauralieckens

In 'Blind Getrouwd' werd Laura Lieckens gekoppeld aan Sonny, maar dat liep op niets uit. Inmiddels is ze weer gelukkig in de liefde.

Na de tegenslag in 'Blind Getrouwd' vond Laura Lieckens de liefde bij Yorben De Backer. Hij had al een dochtertje uit een eerdere relatie, Enthe. In augustus vorig jaar verwelkomden Laura en Yorben hun eerste kindje samen, het jongetje Eben.

In maart kwamen ze met nóg meer heuglijk nieuws: ze gaan trouwen. "Technisch gezien is het van de moetes, maar het is ook echt uit liefde", klonk het op Laura's Instagram. "Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan ka je alleen maar ja zeggen."

Aan Het Nieuwsblad laat Laura nu weten dat ze volop bezig is met de voorbereidingen van het feest. "Voor de wet zijn Yorben en ik al getrouwd, maar het feest is in september", maakt ze bekend. 

Een trouwjurk heeft ze al. Die vond ze in dezelfde boetiek waar ze haar 'Blind Getrouwd'-trouwjurk kocht. Ook een kort kleedje voor het dansfeest is al geregeld. Dat komt duidelijk in orde!

Meer nieuws

Meer nieuws

.