VTM

Laura Lieckens scherp voor programmamakers 'Blind Getrouwd'

door: COS
Laura Lieckens in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

De makers van 'Blind Getrouwd' zijn momenteel volop op zoek naar kandidaten voor het komende seizoen. Veel voormalige deelnemers raden het iedereen aan om de sprong te wagen.

Ook Laura Lieckens nam enkele jaren geleden deel aan 'Blind Getrouwd'. Het huwelijk van Sonny en Laura, die intussen verloofd is met Yorben, bleef niet duren. Toch heeft Laura geen spijt gehad van haar deelname.

Laura werd tijdens haar deelname hard aangepakt op sociale media. Zo werd ze beoordeeld op haar uiterlijk (Laura heeft een wijnplek, waardoor haar mond scheef trekt, red.), maar ook op haar gedrag tegenover Sonny.

"De relatie tussen Sonny en mij is door de programmamakers weergegeven zoals ze was: het was gewoon een moeizaam parcours", zegt Laura in Het Laatste Nieuws. "Maar ik vind het wel spijtig dat de makers veel leuke beelden van mij niet hebben getoond."

"De housewarming die we samen hebben gegeven, het verjaardagsfeest dat we organiseerden. Zo ontstond er een beeld van mij waarin vooral de negatieve kanten werden benadrukt. Dat vond ik jammer", aldus Laura Lieckens.