Laura Lieckens bijt van zich af na felle kritiek: “Waar gaat de wereld naartoe”
COS
Laura Lieckens bijt van zich af na felle kritiek: “Waar gaat de wereld naartoe”
Foto: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens nam deel aan ‘Blind Getrouwd’, maar bleef geen koppel met Sonny. Laura maakte onlangs een heftige gebeurtenis mee.

Onlangs raakt Laura Lieckens erg verbrand aan haar bovenbenen en onderbuik toen er kokend water op haar werd gemorst. Ze kan momenteel dus niet werken, en zit noodgedwongen thuis. Al krijgt ze wel kritiek over hoe ze zich thuis gedraagt.

Krijgde gij gene straffe bonus van Duvel”, vraagt een volger. “Jou zie je nooit zonder drank of Duvel op de foto. Thuis van het werk met verbranding maar wel Duvel presenteren. Zou jouw baas dit appreciëren? Ik als baas in ieder geval niet.” Laura laat de commentaar niet aan haar hart komen en reageert.

“Ik ben blij dat je zo bezorgd bent over mij. Nogmaals moet je me niet volgen, hè. Maar ik heb een maand geleden al verlof gepakt hiervoor. Verlof waar ik niet mag zwemmen of in de zon zitten. Dus mijn baas heeft me dan ook veel beterschap gewenst en een fijne vakantie”, bijt ze van zich af.

“Een tip voor gratis vakantie, volgens ons Lutgard moet je gewoon uzelf expres verbranden. Waar gaat de wereld naartoe. Awel daar drink ik nu is een Duveltje op se!” Groot gelijk, Laura!

https://www.instagram.com/p/CEXH7p_H6yr/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.