Kürt Rogiers windt er geen doekjes om: "VTM en ik hebben daar lessen uit geleerd"
COS

Kürt Rogiers kennen we vooral als acteur uit onder meer 'Familie', 'Wittekerke' en 'Sara'. Kürt is ook al jaren presentator bij VTM.

Kürt Rogiers was recent de gastheer van 'De Schaal van Pascale' en 'K2 zoekt K3'. Eerder was hij ook te zien in 'The Voice Kids', 'Valkuil' en 'Lego Masters'. Het programma dat hij het minst graag gepresenteerd heeft? 'Marble Mania'.

'Lego Masters' was superpopulair, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Men had iets van: als we het met legoblokjes kunnen doen, kunnen we het met knikkers ook doen", vertelt Kürt in '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.

"Ze hebben mij dat programma voorgesteld en ik was in het begin wel enthousiast. In Nederland was dat een enorme hit. Ik vond dat dat er waanzinnig uitzag. Maar het moest tussen de soep en de patatten opgenomen worden."

Eén weekend moesten er in Hilversum drie afleveringen per dag opgenomen worden. "Het programma moest ook iets langer zijn dan de Nederlands versie, waardoor de Nederlandse ploeg daar eigenlijk al met tegenzin aan begon."

"Soms zit alles in een programma mee. Ik heb het geluk dat dat in mijn geval vaak zo is. Bij 'Marble Mania' zat alles tegen. Zowel de zender als ikzelf hebben daar lessen uit geleerd." Een nieuw seizoen komt er dus niet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.