📷 Kürt Rogiers slaat al zijn volgers met verstomming
COS
📷 Kürt Rogiers slaat al zijn volgers met verstomming
Foto: VTM

Nog maar een kleine week wachten en 'Familie'-fans kunnen weer elke weekdag genieten van een gloednieuw seizoen. Op maandag 28 augustus start het 33ste seizoen.

Als geliefd 'Familie'-gezicht ontbreekt Kürt Rogiers natuurlijk niet op de groepsfoto met een heleboel VTM-gezichten. "En of we zin hebben in dit nieuwe televisieseizoen", schrijft Kürt bij de foto. Fans is meteen allemaal hetzelfde opgevallen.

"Euh... wat is er met je haar, Kürt?", klinkt het. "Amai, je haar in een bros", zegt nog iemand. "Kürt, je haar!", klinkt het geschokt. "Amai, Kürt, zo gekortwiekt", merkt nog een volger op. "Help! Uw haar!", lezen we verder.

"Omg, Kürt, uw haar! Zal even moeten wennen zo, ben je met meer haar gewend", zegt iemand. "Kürt, je bent mooie met je langere haar. Maar dit zal wel een reden gehad hebben zeker?", bedenkt iemand zich. "Ik denk dat jij 1 van de drag queens gaat zijn, in het nieuwe progamma 'Make Up Your Mind'", voorspelt een volger.

(Lees verder onder de foto.)

Er doken deze maand al beelden op van Kürts nieuwe coupe. "Omdat ik er zin in heb. Omdat het kan en omdat het mag", schreef Kürt bij een filmpje waarop hij met het scheerapparaat aan de slag ging. 'Familie'-fans maakten zich meteen zorgen.

"Misschien om aan te tonen dat Mieke haar haar mocht veranderen", merkte een kijker op. "Juist, statement dat men dingen mag veranderen bij zichzelf", reageerde iemand. Ze verwijzen naar Caroline Maes die kort voor de seizoensfinale plots met blonde lokken opdook.

Meer nieuws

Meer nieuws

.