Kürt Rogiers leefde onder extreme coronamaatregelen: “Eenzaamste periode uit mijn leven”
COS
Kürt Rogiers leefde onder extreme coronamaatregelen: “Eenzaamste periode uit mijn leven”
Foto: VTM

De opnames van het tweede seizoen van ‘LEGO Masters’ zitten er net op. Kürt Rogiers heeft er als presentator wel wat voor over moeten hebben.

Bronnen aan het paleis menen dat de Windsors niet op de hoogte waren van de inhoud van het programma, en prins William met de rest van het land ontdekte wat er is verteld. Volgens bronnen vermoedt William dat Harry in een ‘fragiele gemoedstoestand’ verkeert en er ‘reden tot ongerustheid’ is.

Ingewijden beweren ook dat er bij William een diepe droefheid bestaat. De prins is geschoffeerd omdat de eerste citaten uit de documentaire werden gelost terwijl hij en Kate nog op rondreis in Pakistan waren, en alle aandacht zich plots van hen naar Harry en Meghan verlegde. Daarmee overtrad het koppel een ongeschreven wet binnen het vorstenhuis: laat de royals elk om beurt schitteren.

“De relatie tussen William en Harry is onherstelbaar veranderd”, meent Jonny Dymond van de BBC. “De kans is reëel dat, gezien ze hun hofhoudingen en liefdadigheidsfonds hebben gesplitst en er nu aparte agenda’s en woordvoerders op nahouden, de verhouding verder zal verzuren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.