Kürt Rogiers kan dochters moeilijk loslaten: “Ik hoop dat ik mezelf zal kunnen bedwingen”
Kürt Rogiers kan dochters moeilijk loslaten: “Ik hoop dat ik mezelf zal kunnen bedwingen”
Foto: VTM

Kürt Rogiers wordt een beetje gezien als een playboy of toch in zijn acteercarrière. Hij heeft het dan ook al moeilijk als hij aan de toekomstige vriendjes denkt van zijn dochters.

Kürt Rogiers is nu dan wel een gesetteld man, dat was vroeger wel anders. Zowel in zijn acteercarrière als in het echte leven ging hij in zijn jongere jaren door het leven als playboy.

Vooral in de serie ‘Costa’ durfde Kürt amper naar een discotheek. “Overal waar ik kwam zaten handen aan mijn kruis”, vertelt hij in Dag Allemaal. Kürt krijgt het dan ook al lastig als hij denkt aan de toekomstige vriendjes van zijn dochters, Lola en Merlijn. 

“Het lijkt me heel heftig als zo’n jongen blijft slapen en dan na te denken over wat er boven allemaal gebeurt, maar kinderen krijgen is loslaten en dat kan ik steeds beter.”

“Soms hoop ik dat Lola en Merlijn een liefje in de chiro vinden. Waar ik het meeste tegenop zie, meer nog dan het seksuele, is dat hun hart zal worden gebroken. En dat gaat gebeuren ook. De eikel die mijn dochter een maand aan een stuk laat wenen... Ik hoop dat ik mezelf op dat moment zal kunnen bedwingen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.