The Masked Singer Kolonel Mops doet straffe onthulling na 'The Masked Singer'-exit: "Mijn voorwaarde om deel te nemen"
COS
Kolonel Mops doet straffe onthulling na 'The Masked Singer'-exit: "Mijn voorwaarde om deel te nemen"
Foto: VTM

In de tweede show van 'The Masked Singer' moesten we weer afscheid nemen van een figuur. Deze keer moest Kolonel Mops afzwaaien.

De speurders en waarschijnlijk de grote meerderheid van de kijkers thuis vielen volledig uit de lucht toen Marc Coucke vanonder het masker van Kolonel Mops verscheen. Hij kijkt met warme herinneringen terug op het 'The Masked Singer'-avontuur.

"Dit is toch echt wel iets unieks. En wat ook fijn is: ik heb met mijn deelname twee goede doelen kunnen steunen", vertelt Marc in Het Laatste Nieuws. "Je krijgt een kleine vergoeding, en mijn voorwaarde om deel te nemen was dat ik die aan het goede doel kon schenken."

Het eerste goede doel dat hij koos was het 'International Powerchair Tournament', een kampioenschap rolstoelhockey dat in mei in Roeselare plaatsvindt. "De mensen die dat organiseren, heb ik in Durbuy leren kennen. Ze willen hiermee hun overleden kinderen eren die aan een spierziekte leden."

"En ten tweede steun ik altijd 'Stop darmkanker'", vertelt Marc, die graag nog wat langer had gezongen. "Maar mijn uitschakeling was terecht. Het niveau is dit jaar zo hoog. Er zit in mijn groep niemand waarvan ik kan zeggen: 'Die had er voor mij moeten uitliggen.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.