Koen Wauters staat op zijn strepen tegenover makers van 'The Voice'
COS
Koen Wauters staat op zijn strepen tegenover makers van 'The Voice'
Foto: VTM

Koen Wauters zit al acht seizoenen lang in 'The Voice van Vlaanderen'. Hij is al sinds het begin van het VTM-programma in een van de rode draaistoelen.

Of er na het huidige achtste seizoen van 'The Voice' ook een negende seizoen van het programma komt, is nog niet duidelijk. Alleen voor 'The Voice Kids' kunnen kandidaten zich voorlopig al inschrijven.

Mocht er een negende seizoen komen, dan staat Koen klaar om opnieuw plaats te nemen in een draaistoel. "Mijn idee is: zolang ik het graag doe en ervoor word gevraagd, zie ik geen reden om het niet te doen", zegt Koen in Dag Allemaal.

Het zou natuurlijk kunnen dat de makers van het programma op een bepaald moment zeggen dat het tijd is voor verandering en ze de 'anciens' willen vervangen. "Dan zal ik mij daarbij moeten neerleggen", bedenkt Koen zich.

"Maar ze gaan ook niet te gauw moeten zeggen dat ik niet meer mag meedoen", maakt de zanger en presentator wel duidelijk. "Ik maak ook los van 'The Voice' televisie, het is altijd handig om er iemand bij te hebben die veel ervaring heeft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.