VTM

Koen Wauters neemt drastisch standpunt in na intrede van Aaron Blommaert en Gloria Monserez in 'The Voice'

door: COS
An Lemmens, Aaron Blommaert en Gloria Monserez in 'The Voice'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag weten we wie Grace Khuabi opvolgt als de nieuwe 'The Voice van Vlaanderen'. Louise, Yente, Evert, Johan en Wesley zullen er alles aan doen om de prijs in de wacht de slepen.

Er waren het afgelopen seizoen een paar veranderingen in 'The Voice'. Zo waren er de Knockouts Redzone, verwelkomden we Mathieu Terryn en Jan Paternoster als twee nieuwe coaches en twee nieuwe gezichten naast presentatrice An Lemmens: Aaron Blommaert en Gloria Monserez."

Het is duidelijk dat er al volop op verjonging wordt ingezet met Aaron en Gloria. "Dat is logisch voor een commerciële zender", zegt Koen Wauters in Story. "Het moeten niet allemaal oude coryfeeën zijn op het scherm. Ik moedig jonge en populaire gezichten alleen maar aan, maar je moet wel een goede mix hebben tussen jong en oud."

Of hij er volgend zelf weer wil bij zijn in 'The Voice'? "Ik zou heel graag opnieuw coach zijn. Dat weten ze ook bij VTM, maar ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat er misschien een dag zal komen dat ze zeggen: 'Koen, 'The Voice' gaat verder zonder jou.' Al is dat nog niet aan de orde, VTM en ik hebben nog altijd een mooi huwelijk."