Koen Wauters lokt heel wat reacties uit na passage in 'Special Forces: Wie Durft Wint'
COS
Koen Wauters lokt heel wat reacties uit na passage in 'Special Forces: Wie Durft Wint'
Foto: VTM

De afgelopen weken ging elf bekende gezichten de uitdaging aan in 'Special Forces: Wie Durft Wint'. Drie van de elf slaagden in de laatste aflevering in de eindmissie.

Davy Parmentier, Dirk Van Tichelt en Laura Tesoro rondden 'Special Forces: Wie Durft Wint' met succes af. Voor Koen Wauters kwam er net voor de laatste opdracht slecht nieuws: de operators zagen hem niet meer in staat om verder te gaan, hij moest het kamp net voor de eindmeet verlaten.

Op sociale media is er niets dan lof voor Koen. "Dikke proficiat, Koen. Je heb het geweldig gedaan. Wees maar heel fier en trots op jezelf. Respect voor jouw doorzettingsvermogen, ongelofelijk goed gedaan", klinkt het. "De oudste deelnemer en geen voorbereiding. Zoveel respect voor jou."

"Jij hebt dat goed gedaan, Koen. Je stond daar toch maar. Respect voor je. Je bent een topper, dikke proficiat", lezen we nog. "Man man... je bent nog ver geraakt... en dat op pure wilskracht. Proficiat Koen. Goed gedaan!", klinkt het verder.

"Chapeau Koen, je deed dat zeer goed, had je graag tot het einde gezien, diepe buiging", reageert een kijker. "Proficiat Koen, wees fier op jezelf. Je hebt het schitterend gedaan. Je bent een doorzetter en een voorbeeld voor velen. Topprestatie!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.