VTM

Koen Wauters laat steek vallen in ‘The Voice’ en wordt meteen afgestraft

door: PMN
Koen Wauters
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond was er de eerste liveshow van ‘ The Voice’. Daar viel al meteen een grote verrassing te noteren.

Jill, toch één van de favorieten om dit seizoen ‘ The Voice’ te winnen, moet naar huis. Haar coach Koen Wauters koos voor Robin en het publiek voor Joke.

“Ik zie Jill zo een plaat maken”, zei Koen Wauters eerder over haar. “Dat is iemand als je die hoort op de radio, die haar stem herken je zo.”

Maar toch nam hij haar niet mee naar de tweede liveshow. Jill heeft écht wel het talent om het te maken, alleen was hij nummerkeuze misschien niet de juiste?

“Ze heeft veel meer in haar mars dan ze nu heeft laten zien”, zei Koen. “Maar we hebben bewust gekozen om het nu wat soberder te houden.”

Lees verder onder de foto

The Voice - Jill
Afbeelding bron: VTM

Een foute gok, zo bleek later. Coach Koen liet hier toch een steek vallen. In de liveshows kan je maar beter iedere keer opnieuw laten zien wat je in huis hebt. Voor de kijkers ben je maar zo goed als je laatste optreden.

Achter de schermen zijn platenfirma's druk in de weer wie ze een contract willen aanbieden. Hopelijk voor Jill is ze nu wel bij de gelukkigen.

Zo gaat team Koen de tweede liveshows in met nog steeds een ijzersterk team. Robin lijkt al een volwaardige popster te zijn, ondanks zijn minimale podiumervaring en Joke blaast iedereen weg met haar stem.

Het gaat nog spannende weken worden in ‘ The Voice’ voor Team Koen. De concurrentie is immers bijzonder groot.