Koen Wauters en zijn gezin binnenkort in eigen realityreeks? Presentator geeft zelf antwoord
COS

Koen Wauters zien we komende zaterdag tijdens de uitreiking van de 'Kastaars!'. Koen presenteert de show samen met Danira Boukhriss Terkessidis en Gert Verhulst.

In tegenstelling tot zijn collega's is Koen Wauters niet genomineerd. Zowel Danira Boukhriss Terkessidis als Gert Verhulst zijn genomineerd in de categorie 'Mediapersoonlijkheid'. 

Danira sleepte die nominatie binnen door haar programma's 'Over Eten' en 'De Repair Shop' én door haar glansrijke overwinning bij 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Gert was dan weer alomtegenwoordig op televisie door zijn dagelijkse talkshow 'De Tafel van Vier' en in zijn realityreeks 'De Verhulstjes'.

Of Koen Wauters nooit een realityreeks voorgesteld kreeg? Gert zou naar eigen zeggen een trouwe kijker van 'De Wautersjes' zijn. "'t Zal toch niet gebeuren", benadrukt Koen in Dag Allemaal.

"Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen. Ik ben er niet vies van om mij eens aan een ander soort televisie te wagen, maar toch liever niet op die manier.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.