VTM

Koen Crucke maakt zich bedenking over ‘The Masked Singer: “Zo gaan zelfs mijn fans twijfelen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het is nu al uitkijken naar het nieuwe seizoen van ‘ The Masked Singer’. Een mogelijke deelnemer voor volgend jaar is misschien wel Koen Crucke.

The Masked Singer heb ik gevolgd, sommigen dachten zelfs dat ik Koningin was of Wolf”, vertelt Koen Crucke, zanger, acteur en presentator met enige trots aan Showbizz24.

“In mijn carrière heb ik al meer dan 500 rollen gespeeld en ik houd ervan om me te verkleden. Ik transformeer dan naar het personage dat ik moet spelen en dat is vaak totaal verschillend van Koen Crucke zoals de mensen me kennen.”

“Al een half uur op de scène en ze had me niet herkend”

“Zo heb ik eens een rol gespeeld in een toneelstuk. Een goede vriendin kwam kijken en die zei me achteraf dat ze op een gegeven moment dacht dat ik nog moest opkomen, terwijl ik al een half uur op de scène stond. Ze had me niet herkend.”

“Moesten ze me er ooit voor vragen, dan zou ik met plezier meedoen aan de Masked Singer. Vele fans hebben me al gezegd dat ze mijn stem direct zouden herkennen, maar ik kan ze voldoende vervormen zodat ze toch zouden gaan twijfelen.”