Klaasje Meijer maakt zich meteen zorgen in 'The Masked Singer': "Als Karen Damen dit ziet, gaat ze het heel snel doorhebben"
COS
Klaasje Meijer maakt zich meteen zorgen in 'The Masked Singer': "Als Karen Damen dit ziet, gaat ze het heel snel doorhebben"
Foto: VTM

Klaasje Meijer kwam vrijdag uit het kostuum van Schorpioen. Dat zag er de eerste keer dat het voormalige K3'tje het kostuum 'ontmoette' een beetje anders uit.

Klaasje Meijer was erg onder de indruk toen ze haar Schorpioenkostuum voor het eerst te zien kreeg. In 'Behind The Mask' blijkt dat het kostuum er in het begin anders uitzag dan hoe de kijkers van 'The Masked Singer' het te zien kregen.

"In het begin was er eigenlijk een andere legging voorzien, in het zilver. Dus een andere stof dan het mooie blauwzwarte stofje", legt Klaasje uit. Toen Klaasje haar outfit aanhad, merkten de dames van de kostuums dat dat moest veranderen.

Ze wilden een mooiere lijn creëren en zo zou de vorm van Klaasjes benen ook minder opvallen. "Ja, want ik heb een beetje X-benen", merkt Klaasje meteen op. "Toen dacht ik: oei, als Karen dit ziet, ziet ze misschien heel snel mijn benen. Want ik heb wel typerende benen."

"Dat zag je in dat zilver veel meer dan in het donkere", zegt Klaasje. Ook de "peniskoker", zoals ze die noemt, ging zo minder met de aandacht lopen. "Dus uiteindelijk hebben ze wel een goeie beslissing genomen om dat in dezelfde kleur te maken."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.