Kim kan het niet geloven in 'Boer Zkt. Vrouw': "Wat een klucht! Dit kan toch niet?"
COS
Kim kan het niet geloven in 'Boer Zkt. Vrouw': "Wat een klucht! Dit kan toch niet?"
Foto: VTM

In de slotaflevering van 'Boer Zkt. Vrouw' op zondag 22 mei brengt Dina Tersago zeven maanden na de opnames de 5 boeren voor het eerst samen in Damme. Ook de 5 partners blikken terug op dit bijzonder avontuur.

Samen ontdekken ze hoe het liefdesavontuur zich na de opnames verder heeft ontwikkeld. "Ik wil nu eigenlijk wel eens weten of jullie nog een koppel zijn of niet", klinkt het bij Dina Tersago wanneer iedereen aan tafel verzameld is.

"Serieus? Ik kan niet volgen", klinkt het bij een verwarde Kim. Hij was er namelijk vanuit gegaan dat, aangezien iedereen mee aan tafel zat, iedereen gewoon nog samen is. "Stel mij alsjeblieft niet teleur", reageert hij.

Emi moet uitleggen dat iedereen er gewoon is voor het terugblikmoment. Ook de personen met wie ze op romantische trip vertrokken zijn, of ze nu een relatie hebben of niet. "Zijn ze nog samen? Dat weten we niet, hè."

Kim kan zijn oren niet geloven. "Wat een klucht is dat! Dat kan toch niet!", klinkt het in shock. Het idee dat Kim over het reüniemoment had, verraadt natuurlijk wel al dat hij nog steeds samen is met Emi.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.