Kim doet Dina Tersago schrikken in 'Boer Zkt. Vrouw': "Er is iets gebeurd op de romantische trip"
COS
Kim doet Dina Tersago schrikken in 'Boer Zkt. Vrouw': "Er is iets gebeurd op de romantische trip"
Foto: VTM

Boer Garry en Els zijn in 'Boer Zkt. Vrouw' al vertrokken op romantische trip. Voor de andere boeren en boerin volgt zondag ook een romantisch uitje na het laatste beslissingsmoment.

Kim heeft met Ginny en Emi twee leuke dates beleefd. Daarna heeft hij de knoop wel kunnen doorhakken. Het gevoel zit bij alle twee goed, maar bij één van de twee is er nog wat extra.

"Naar Emi ben ik op korte tijd erg toegegroeid, omdat ze zo enthousiast was. Je zag dat ze in haar nopjes was. Ginny was wat meer terughoudend, maar als we dan samen zijn is dat een heel ander gevoel", vertelt Kim vlak voor het keuzemoment.

"Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk ging zijn. Ginny was mijn favoriet, en dan kwam Emi met haar charmes. Ze zorgde voor ambiance, voor sfeer en voor plezier", legt Kim uit. Het ultieme keuzemoment zorgt voor heel wat emoties bij hem.

Kiest Kim voor Ginny of voor Emi? In de vooruitblik naar volgende week heeft Kim een online gesprek aangevraagd met Dina Tersago: "Er is iets gebeurd op de romantische trip en ik wil dat graag eens met jou bespreken." Wat is er aan de hand…?

Meer nieuws

Meer nieuws

.