Boer Zkt. Vrouw Kim Biets uit 'Boer Zkt. Vrouw' deelt erg mooie woorden voor zijn vriendin Emi
COS
Kim Biets uit 'Boer Zkt. Vrouw' deelt erg mooie woorden voor zijn vriendin Emi
Foto: VTM

Het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' is pas achter de rug of de nieuwe boeren melden zich al aan. Op vrijdag 24 juni maken we kennis met vier boeren en één boerin in de oproepaflevering op VTM.

Het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' was erg succesvol. Na de breuk tussen Garry en Els blijven nog steeds drie andere koppels gelukkig samen. Het moet de nieuwe boeren alvast veel vertrouwen geven over een mooie afloop van hun avontuur.

Kim Biets en Emi Pellarin vonden de liefde bij elkaar op Kims aardappelboerderij in Gingelom. Hun pad naar de liefde was er wel eentje met een omweg. Kim ging immers met Ginny op romantische trip, maar besefte daar dat zijn hart naar Emi verlangde.

De beslissing om meteen weer contact met haar te zoeken, is een goede keuze gebleken, want maanden later is het koppel nog steeds gelukkig samen. Zijn liefde voor Emi toont Kim ons op Instagram Stories, waarop hij een een gepersonaliseerd gedicht van 'Woordgevoel' deelt.

"Nietswetend. Nietsverwachtend. Stiekem al gauw naar elkaar verlangend. Daar op het land groeide onze band. Boenk - patat - erop. Ons verhaal op kop", klinkt het. Emi bedankt de dichter "voor de mooie, rake woorden". "Super lief", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.