VTM

Kijkers zien al een match in 'Boer Zkt. Vrouw': "Dat zou een prachtig koppel zijn!"

door: COS
Boer Zkt. Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Na William en Elien vorige week hebben de laatste drie boeren zich nu ook kenbaar gemaakt in 'Boer Zkt. Vrouw'. Kim, Garry en Cyriel gaan ook op zoek naar de liefde.

In Gingelom stond de 29-jarige Kim Biets oog in oog met een 40-tal dames die het wel zagen zitten om de knappe aardappelboer beter te leren kennen. Ze vielen massaal voor zijn charmes en Kim besloot uiteindelijk om met 7 meisjes verder te gaan.

Als allerlaatste date koos Kim Carole uit. Een juiste zet zo blijkt, want beiden zijn volledig aangetrokken door elkaar. "Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Ik vind je een supersympathieke jongen", klinkt het bij Carole voor ze elkaar complimenten geven over elkaars lach.

"Jij bent veel te knap om mee te doen aan zo'n programma", merkt Kim op. "Dat was een flirterig gesprek, ja", beseft de boer achteraf. "Bij Carole is er wel een speciale vibe. Het is een heel mooi meisje. Die lach ook en die ogen. Dus ja, ze sprak mij wel aan", besluit hij.

De kijkers van 'Boer Zkt. Vrouw' denken alvast dat Kim en Carole een goede match zouden zijn. "Ze passen mooi samen", lezen we. "Dat zou een prachtig koppel zijn", besluit een andere kijker. "De vonk leek meteen over te springen", merkt iemand op. "Twee toffe mensen! Veel succes!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!