Kijkers willen wat kwijt aan Laura Tesoro na opvallende uitspraak in 'Spartacus Run'
COS
Kijkers willen wat kwijt aan Laura Tesoro na opvallende uitspraak in 'Spartacus Run'
Foto: VTM

Op maandag 27 juni ging het nieuwe VTM-programma 'Spartacus Run' in première. Laura Tesoro en Lindsay beten de spits af, op dinsdag wagen Ian Thomas en Sean Dhondt zich aan het Spartacus-parcours.

De hindernissen waren voor Laura Tesoro en Lindsay toch pittiger dan verwacht. Laura beklaagde zich haar deelname meermaals tijdens het parcours. "Ik ben echt een loser!" en "Ik dacht dat ik een beast was, maar dat ben ik dus totaal niet!" klonk het onder meer.

"Er waren momenten dat ik echt dacht: Oh, dit is tof. En er waren momenten dat ik dacht: Ik wil nu naar huis", vertelt Laura aan Andy Peelman wanneer ze uitgeput neerzakt op de grond. "Ik denk dat ik heel hard ga lachen met mezelf als ik dit terugzie."

"Niemand gaat mij nog serieus nemen", vreest Laura. "Maar het ziet er echt makkelijker uit dan het is. Het is echt zwaar", wil de zangeres en presentatrice benadrukken. "Ik stond ook echt te trillen daarnet. Ik had het wel onderschat. Ik wist dat het zwaar zou zijn, maar ik dacht op een leuke manier zwaar, maar het was echt zwaar."

Met een tijd van 48'47'' plus 7 minuten straftijd doet Lindsay het best goed. Laura doet nog beter met 37'48'' en 2 minuten straftijd. Dat niemand haar nog serieus zal nemen, daar hoeft Laura zich geen zorgen om te maken. "Amai, Laura, je bent toch een madam met veel wilskracht hoor", klinkt het op sociale media. "Ze gaat er wel voor, respect!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.