Kijkers van 'Ze Zeggen Dat' reageren verontwaardigd: "Waarom moet dat op tv?"
COS
Kijkers van 'Ze Zeggen Dat' reageren verontwaardigd: "Waarom moet dat op tv?"
Foto: VTM

Dina Tersago en Andy Peelman zoeken weer een heleboel volkswijsheden uit in 'Ze Zeggen Dat'. Het tweede seizoen ging donderdag van start bij VTM.

De eerste aflevering was meteen een heel uitdagende voor Dina Tersago. Zo moest ze twee weken lang ziekenhuiseten nuttigen én moest onderzoeken op een druppel je gek kan maken.

Daarvoor werd Dina door Andy Peelman en het 'Ze Zeggen Dat'-team in een kille kamer vastgebonden. Er werd nagegaan of Dina gek zou worden. Kijkers reageren verontwaardigd op sociale media.

"Is dan ook een techniek om te martelen. Tuurlijk word je daar zot van", klinkt het op Instagram. "Dit is letterlijk een martelmanier uit de middeleeuwen. Na een paar uur helse pijnen ging je er uiteindelijk aan dood."

"Ik vind het geen gezonde situatie om zoiets te laten zien aan de mensheid. Kinderen zien dat en nemen dit voorbeeld over om met anderen te doen", reageert nog iemand. "Ik weet niet waarom zo'n dingen op tv moeten komen." Iemand besluit zelfs: "Stop met zulke programma's!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CU_4rc8IyNh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.