Kijkers van 'The Voice Kids' heel scherp: "Denkt het warm water te hebben uitgevonden"
COS
Kijkers van 'The Voice Kids' heel scherp: "Denkt het warm water te hebben uitgevonden"
Foto: VTM

'The Voice Kids' kreeg dit seizoen een makeover. Laura Tesoro is er opnieuw bij en ook Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen van K3 waren al coach, maar er zijn ook drie nieuwe gezichten: Metejoor, Duncan Laurence en Julia Boschman.

Na de eerste aflevering kwam er op sociale media al wat kritiek op het nieuwe K3'tje Julia Boschman. Wij vroegen jullie wat jullie van Julia en de andere coaches in 'The Voice Kids' vinden. "Ze doen het allemaal heel goed, enkel Julia mag rustiger zijn", merkt een kijker op.

"Heel toffe coaches. Vrolijke bende, alleen Julia is wel een haantje de voorste. Ze moet Marthe en Hanne ook eens aan het woord laten", vindt nog iemand. En: "Julia zou beter met beide voetjes op de grond blijven... Wat minder streken zouden haar niet misstaan."

"Ze doet precies alsof zij al jaren in het vak zit, dat is echt heel irritant. De andere dames van K3 doen het goed en professioneel. Julia mag wel eens op haar plaats gezet worden", vindt iemand. "Julia van K3 denkt dat ze het warm water heeft uitgevonden na één K3-liedje."

Veel kijkers nemen het wel op voor Julia en haar collega's. "K3 doet dat echt niet slecht. Iedereen verdient een kans en moet leren", vindt iemand. "Ze doet het supergoed. Geef haar toch een kans om het waar te maken. De anderen hebben het ook moeten leren", aldus nog een kijker.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.