Kijkers van 'Spartacus Run' hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Andy Peelman
COS
Kijkers van 'Spartacus Run' hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Andy Peelman
Foto: VTM

Zoals we het gewend zijn in de zomer krijgen we veel herhalingen op televisie te zien. Met 'Spartacus Run' heeft VTM wel een ontspannend zomerprogramma in de aanbieding.

Hoewel veel mensen 'Spartacus Run' "maar niks" vinden, zien we dat het programma ook veel fans heeft. "Leuk entertainment als lichtpunt in het triestige aanbod. Michel Wuyts en Andy Peelman doen dat goed. Droog en geestig", lezen we bijvoorbeeld.

Toch komt er ook wat kritiek op Andy Peelman en Michel Wuyts. Daarnaast noemen sommige kijkers het ook wat "afgezaagd" na een tijdje. "Altijd dezelfde opdrachten. Beter zorgen voor wat afwisseling misschien. Jammer dat er niet meer variatie in kan zitten."

Het programma kan wel op overwegend positieve reacties rekenen. "Tof programma, verstand op nul en versteld staan van wat ze allemaal kunnen. Chapeau!", lezen we. "Ik vind het echt de moeite waard." En: "Goed zomerprogramma! Andy doet het zoals altijd fantastisch."

Wat veel kijkers nog fantastisch zouden vinden heeft ook wat met Andy te maken. "Tof om te zien, maar zou het Andy weleens willen zien doen", lezen we. "Ik zou Andy het graag willen zien doen, maar hij durft niet, kan niet tegen zijn verlies." En: "Andy zou het parcours ook eens moeten afleggen. Hij was tenslotte agent!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.