Kijkers van 'The Masked Singer' zijn 100 procent zeker over identiteit van Soaperstar: "Twee druppels water"
LHX
Kijkers van 'The Masked Singer' zijn 100 procent zeker over identiteit van Soaperstar: "Twee druppels water"
Foto: VTM

Eén van de pakken die vrijdagavond voor het eerst optrad in 'The Masked Singer', was Soaperstar. Voor veel kijkers is het al duidelijk wie erin zit.

Soaperstar bracht in de eerste aflevering van 'The Masked Singer' een versie van 'Into You' van Ariana Grande. Het publiek was onder de indruk, want ze is doorgestoten naar de volgende aflevering.

Op de ontmaskering moeten we dus nog even wachten, maar toch zijn er mensen die al zeker weten wie er in het pak zit. Op sociale media weerklinken onder meer de namen Karen Damen, Gloria Monserez, Julie Vermeire, Laura Tesoro en Kat Kerkhofs. De naam die echter het vaakst genoemd wordt, is die van Eline De Munck.

Dat heeft ongetwijfeld veel te maken met Soaperstars bril. Eline heeft namelijk een brillenmerk, Odette Lunettes. "Die bril doet mij héél de tijd denken aan Eline. En hoe ze stapt... zo herkenbaar", klinkt het. 

"Die laarsjes had ze een tijdje geleden ook aan, en zeg nu zelf: dat is ze toch precies?", wordt er ook geschreven. "Dat pak lijkt als twee druppels op Eline De Munck."

Ook is er iemand met een wel héél opvallende theorie. "Ze was gecast voor 'Red Star Line'. Het contract was getekend en plots kon ze niet meer... Nu weet ik waarom..."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.