Lisa Kijkers van 'Lisa' zien opvallende nieuwe romance helemaal voor zich: "Wel spijtig!"
COS
Kijkers van 'Lisa' zien opvallende nieuwe romance helemaal voor zich: "Wel spijtig!"
Foto: VTM

In 'Lisa' zagen we Vanessa zopas haar gevoelens opbiechten aan Lisa (Tinne Oltmans). Die gevoelens zijn niet wederzijds.

Tussen Lisa en Vanessa zien kijkers geen relatie ontstaan. Toch denken veel kijkers dat er voor Lisa een nieuwe romance voor de deur staat. "Voor we Jonas en Lisa gaan krijgen als koppel, gaan we eerst Nathan en Lisa krijgen. En Jonas jaloers...", klinkt het op Facebook.

"Ik denk het ook", zeggen verschillende kijkers. "Eerlijk, dit zag ik aankomen. Nu Lisa afstand neemt van Jonas en Jonas voor Katja heeft gekozen trekt Lisa meer met Nathan op, dus natuurlijk komen ze samen."

"Ik gok dat Lisa nu hetzelfde gaat beginnen voelen voor Nathan, wat ze al die tijd voor Jonas voelde. Jonas gaat ze uiteindelijk uit haar hoofd zetten. Jonas gaat alleen maar jaloers zijn en kunnen toekijken terwijl hij zelf ongelukkig wordt."

"Wel erg... Dan gaat het nog lang duren voor Lisa en Jonas", beseft een kijker. "Wel spijtig." Zo zou het nog maanden kunnen duren voor we een happy ending voor Jonas en Lisa krijgen. Heel wat kijkers besluiten dan ook: "Het duurt veel te lang."

Meer nieuws

Meer nieuws

.