Kijkers van 'Liefde Voor Muziek' zijn het eens over dé verrassing van het seizoen: "Ondergewaardeerd"
COS

Het achtste seizoen van 'Liefde Voor Muziek' loopt bijna op z'n einde. We hebben met z'n allen weer enorm genoten van de verfrissende en vaak verrassende covers.

Wij vroegen jullie wie heeft jullie in het huidige seizoen van 'Liefde Voor Muziek' het meeste verrast heeft en waarom juist. Dat blijkt voor veel kijkers een lastige vraag omwille van het immense talent in het programma. Toch komt één naam het vaakste terug: Margriet Hermans.

"Ik wist dat ze kon zingen, maar haar stem is nog prachtiger dan ik dacht. Wat wordt ze ondergewaardeerd, zeg. Topmens, topzangeres", klinkt het. "Uiteraard Margriet Hermans. Echt een mooie stem", vindt nog een kijker. "Margrietje! We hebben haar lange tijd gemist."

"Nu ze van het populaire genre afgestapt is, merk je pas wat een prachtige stem ze heeft", vindt een kijker. Vooral het moment met Celien noemen veel kijkers een erg ontroerend en mooi moment. "Om kippenvel van te krijgen", klinkt het.

"Hoe Margriet die liedjes van die jonge artiesten vertolkt en de omgang met hen is gewoon fantastisch", merkt een fan op. Margriet is dus voor velen dé revelatie van het seizoen, maar eigenlijk doen ze het allemaal geweldig. "Vond de vorige keer al zo goed en nu nog beter. De verhalen die ze doen... prachtig", besluit een fan.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.